• QË HEDH
  QË HEDH
 • TRAJTIMIT TË NGROHJES
  TRAJTIMIT TË NGROHJES
 • MAKINIMI CNC
  MAKINIMI CNC
 • PAKETA
  PAKETA
FURNIZUES PROFESIONAL

RRETH TONAKEMING

Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Manufacturing Co., Ltd. e specializuar në prodhimin e derdhjeve të investimit të dyllit të humbur dhe produkteve të gatshme në çelik karboni dhe çeliku me aliazh të ulët, është një furnizues i kallëpeve investuese me proces xhami uji në Kinë.
Si prodhues profesionistë kinezë të derdhjes së çelikut dhe çelikut të karbonit, çelikut të aliazhuar, shkritores së derdhjes së çelikut inox, ne kemi fabrikën moderne dhe pajisjet e avancuara të përpunimit CNC.Njohur me standarde të ndryshme industriale, si GB kineze, ASTM amerikane, AISI, DIN gjermane, NF franceze, JIS japoneze, BS britanike, Australian AS dhe Shoqata e Hekurudhave Amerikane (AAR) dhe standarde të tjera industriale.
 • Që në
  ikona-rreth 1 2002Y
 • Sipërfaqja e Tokës
  ikona-rreth2 5000
 • Punonjës
  ikona-rreth3 100+
 • Prodhimi
  ikona-rreth4 10,000t

Produktet tona

Lajmet e fundit

 • lajme44

  Si të bëheni një prodhues shkritore me cilësi të lartë

  Karakteristikat kryesore të menaxhimit të shkritoreve në vendet e zhvilluara janë: ka shumë projekte të kontrollit të procesit, specifikime të detajuara të menaxhimit të procesit dhe kuantifikimi i rreptë i fushës së kontrollit;zbatimi i procesit ka përfunduar;fokusi është te zhvillimi dhe kreativiteti...
  Lexo më shumë
 • lajme43

  Si të përmirësohet cilësia e produkteve të derdhjes së çelikut në shkritoret e mëdha

  Nëse shkritoret e mëdha duan të marrin produkte cilësore dhe cilësore, ato duhet të nisin nga burimi, veçanërisht nga cilësia e lëndëve të para.Përveç kësaj, çdo proces kërkon vëmendje shtesë, veçanërisht modelimi, kallëpet, shkrirja dhe derdhja dhe trajtimi termik.Dhe kështu me radhë, janë të gjitha ver...
  Lexo më shumë
 • lajme42

  Çfarë është procesi i derdhjes

  Derdhja është procesi i shkrirjes së metalit në një lëng që plotëson disa kërkesa dhe derdhja e tij në një kallëp.Pas ftohjes, ngurtësimit dhe pastrimit, fitohet një derdhje (pjesë ose bosh) me formë, madhësi dhe performancë të paracaktuar.Procesi i derdhjes zakonisht përfshin: 1. Përgatitja...
  Lexo më shumë