koka_banderolë

Rreth Nesh

2002 Y

Që në

5000 m²

Sipërfaqja e Tokës

100+

Punonjës

10,000 t

Prodhimi
rreth

Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Manufacturing Co., Ltd.

Kompania jonë ndodhet në qytetin e famshëm industrial Yinzhou, Ningbo në Kinë.Është shumë i përshtatshëm për t'u arritur me një pozicion gjeografik të favorshëm.Kompania jonë është themeluar në vitin 2002, ajo mbulon një sipërfaqe totale prej 5000 metrash katrorë dhe tani ka më shumë se 50 punonjës. Ne kemi fabrikën moderne dhe pajisjet e avancuara të përpunimit CNC.

Produktet tona mbulojnë një gamë të gjerë industrish duke përfshirë trenin dhe hekurudhat, automobilat dhe kamionët, makineritë e ndërtimit, makineritë e minierave, pirunin, makineritë bujqësore, ndërtimin e anijeve, makineritë e naftës, ndërtimin, valvulat dhe pompat, makineritë elektrike, harduerin, pajisjet e energjisë etj.Ne jemi në gjendje të prodhojmë produkte sipas vizatimeve ose mostrave të klientëve, ne fokusohemi si në çelikun e karbonit ashtu edhe në çelikun me aliazh të ulët.Deri më sot, nga ne janë zhvilluar dhe prodhuar më shumë se 100 lëndë të para dhe 5000 lloje të produkteve të ndryshme.Ne jemi të njohur me standardet e ndryshme industriale, si GB kineze, ASTM amerikane, AISI, DIN gjermane, NF franceze, JIS japoneze, BS britanike, Australian AS dhe Shoqata e Hekurudhave Amerikane (AAR) dhe standarde të tjera industriale.

Artizanati ynë

Prodhues i besueshëm i derdhjes së çelikut

I specializuar në prodhimin e derdhjeve të investimit të dyllit të humbur dhe produkteve të gatshme në çelik me karbon dhe çeliku me aliazh të ulët, është një furnizues i derdhjeve investuese me proces xhami uji në Kinë.

Ai përbëhet nga 2 objekte kryesore, si shkritoren e derdhjes së çelikut dhe fabrikën e përpunimit CNC, të cilat na mundësojnë furnizimin me derdhje precize dhe produkte të gatshme me një kapacitet prodhimi vjetor prej mbi 10000 tonë, dhe produktet eksportohen kryesisht në Evropë, Amerikë, Japoni dhe të tjera. destinacione në mbarë botën.

abt2-2

I certifikuar

c

Licencë biznesi

c2

Autentifikimi BV

c3

ISO9001

Fabrika

Punëtori e Qendrës së Përpunimit

Punëtori e Qendrës së Përpunimit

Pamja e fabrikës

Pamja e fabrikës

Punëtori e Qendrës së Përpunimit

Punëtori e Qendrës së Përpunimit

Punëtori e Qendrës së Përpunimit

Punëtori e Qendrës së Përpunimit

Pamja e fabrikës

Pamja e fabrikës

Pamja e fabrikës

Pamja e fabrikës

Pamja e fabrikës

Pamja e fabrikës

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit

Punëtoria e Inspektimit