• КАСТИНГ
  КАСТИНГ
 • ТОПЛИНСКИ ТРЕТМАН
  ТОПЛИНСКИ ТРЕТМАН
 • ЦПУ МАШИНА
  ЦПУ МАШИНА
 • ПАКЕТ
  ПАКЕТ
ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОБАВУВАЧ

ЗА НАШИОТКЕМИНГ

Ningbo Yinzhou Ke Ming Machinery Manufacturing Co., Ltd. специјализирана за производство на изгубени восочни одлеаноци и готови производи од јаглероден челик и нисколегиран челик, е снабдувач на инвестициски одливки со процес на водено стакло во Кина.
Како професионални производители на кинеско лиење челик и јаглероден челик, легиран челик, леарница за лиење нерѓосувачки челик, имаме модерна фабрика и напредна CNC опрема за обработка.Запознаени со различните индустриски стандарди, како што се кинески GB, американски ASTM, AISI, германски DIN, француски NF, јапонски JIS, британски BS, австралиски AS и асоцијација на американски железници (AAR) и други индустриски стандарди.
 • Откако во
  икона-околу1 2002 годинаY
 • Земјиште
  икона-околу2 5.000
 • Вработен
  икона-околу3 100+
 • Производство
  икона-околу4 10.000t

Нашите производи

Последни вести

 • вести44

  Како да станете висококвалитетен производител на леарница

  Главните карактеристики на управувањето со леарницата во развиените земји се: постојат многу проекти за контрола на процесите, детални спецификации за управување со процесите и строга квантификација на опсегот на контролата;спроведувањето на процесот е завршено;Фокусот е на развојот и креативноста...
  Прочитај повеќе
 • вести43

  Како да се подобри квалитетот на производите за лиење челик во големите леарници

  Ако големите леарници сакаат да добијат висококвалитетни и квалитетни производи, тие мора да тргнат од изворот, особено од квалитетот на суровините.Покрај тоа, секој процес бара дополнително внимание, особено моделирање, калапи, топење и истурање и термичка обработка.И така натаму, сите се вер ...
  Прочитај повеќе
 • вести42

  Што е процес на кастинг

  Лиење е процес на топење на метал во течност што исполнува одредени барања и истурање во калап.По ладењето, зацврстувањето и чистењето се добива леење (дел или празно) со однапред одредена форма, големина и изведба.Процесот на лиење обично вклучува: 1. Препаратот...
  Прочитај повеќе